Konsultacje i plany żywieniowe
Pierwsza konsultacja – 250 zł
Obejmuje godzinną konsultację z dietetykiem. W trakcie konsultacji dietetyk przeprowadzi wywiad żywieniowo-medyczny, zapozna się z wynikami badań laboratoryjnych oraz oczekiwaniami. Następnie omówi zalecenia, rekomendowane modyfikacje w diecie, zaproponuje ewentualną suplementację i przeprowadzi edukację żywieniową. W przypadku współistnienia jednostek chorobowych omówi szczegółowo zalecenia żywieniowe.
Cena konsultacji w gabinecie stacjonarnym obejmuje również analizę składu ciała (analizator Tanita MC780).
Konsultacja kontrolna – 150 zł
Obejmuje 30-minutowe spotkanie z dietetykiem. Celem konsultacji jest weryfikacja i ewentualna modyfikacja zaleceń z pierwszej konsultacji oraz ustalenie dalszego planu dietoterapii.
Cena konsultacji w gabinecie stacjonarnym obejmuje również analizę składu ciała (analizator Tanita MC780).
Konsultacja mailowa – 150 zł
Obejmuje wyłącznie mailową korespondencję z dietetykiem (max 2 odpowiedzi mailowe dietetyka). Ta forma konsultacji jest rekomendowana osobom, które wymagają krótkiej weryfikacji swojego sposobu odżywienia. Z uwagi na ograniczenia w komunikacji nie obejmuje indywidualnego dostosowania suplementacji ani możliwości wykupienia planu żywieniowego/ jadłospisu.
Indywidualny plan żywieniowy / siedmiodniowy jadłospis – 350 zł
Po indywidualnej konsultacji istnieje możliwość ułożenia indywidualnej diety w formie siedmiodniowego jadłospisu lub planu żywieniowego. Usługa zawiera również komplet zaleceń żywieniowych.
Pakiet pacjent onkologiczny – 550zł
Obejmuje konsultację pierwszorazową, plan żywieniowy uwzględniający szczegółowe zalecenia żywieniowe oraz propozycje posiłków, jedną konsultację kontrolną oraz stały miesięczny kontakt mailowy.
Pakiet bezpieczna i skuteczna redukcja masy ciała – 2000 zł
Obejmuje konsultację pierwszorazową, 5 jadłospisów siedmiodniowych i 5 konsultacji kontrolnych. Maksymalny czas realizacji pakietu – 4 miesiące.
* Dietetyk zastrzega sobie prawo do odmówienia ułożenia indywidualnego planu żywieniowego, np. kiedy oczekiwania pacjenta są nierealne lub niezgodne z wiedzą dietetyka, lub gdy informacje podane podczas wywiadu żywieniowego nie są wystarczające do ułożenia diety.